2020-02-06 09:24:22• hírek • Fizetett tartalom

Királyok és Királynők: lemezbemutató koncerttel érkezik Szatmárnémetibe Falusi Mariann

március 06

Hamarosan Szatmárnémetibe érkezik jazz zenekarával a méltán népszerű énekesnő, Falusi Mariann, ki a legfrissebb, Királyok és Királynők című lemezét mutatja be a helyi közönségnek.

„A Királyok és Királynők koncepció Fáy Miklós ötlete nyomán látott napvilágot, a dalokat Sárik Péter jazz-zongoraművész, zeneszerző hangszerelte, a lemezmunkálatok pedig Gyulai Zsolt hangmérnök végezte. A műsor születésénél az Orfeum bábáskodott, jártunk már Debrecenben, Szegeden, Veszprémben a Rozé-Rizling Fesztiválon két ízben is“ – mesélte még 2018-ban Falusi Mariann a koncert.hu-nak. A lemezbemutató koncert pedig azóta számos más városba is eljutott, mindenhol osztatlan sikert aratva a közönség körében.


Az énekesnő kedvenc dalait egy csokorba gyűjtő korongon olyan örökzöld dalok hallhatóak, mint Cyndi Lauperttől a Time After Time, Chertől az All or Nothing, Luis Armstrongtól a Somewhere Over The Rainbow vagy épp Leonard Cohentől a Hallelujah. Mindazok, akik szeretnének részesei lenni ennek a nem mindennapi zenei élménynek, már most megvásárolhatják a belépőket az estre.


A Dinu Lipatti Filharmóniában március 6-án, 19 órától megrendezésre kerülő lemezbemutatóra február 15-ig 25 lejes egységáron lehet jegyet váltani, február 16–29. között 30 lejbe, március 1–6. között pedig 35 lejbe kerül majd egy belépő. Érdemes tehát még most lecsapni a kedvezményes árú belépőkre, melyeket a tiroll.ro oldalán lehet megvásárolni. Bővebb információkért tárcsázd a 0740 597 439-es telefonszámot.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: